پنجشنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۴ / 5 June, 2025
مجله ویستا

فریتاتا | طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا


 مواد لازم برای فریتاتای برنج و لوبیا
 
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 پیمانه کدو
250 گرم برنج
425 گرم لوبیا قرمز
6 عددتخم مرغ
1 پیمانه شیر
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل
1 پیمانه پنیر چدار
به میزان لازم گوجه فرنگی
به میزان لازم جعفری
 
 

فریتاتا | طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا
 
طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا
 
در یک تابه بزرگ روغن زیتون را با حرارت ملایم گرم کنید سپس کدوی خرد شده را اضافه کنید و تا حدی تفت بدید که کمی ترد بشه. برنج و لوبیا را جداگانه بپزید. برنج پخته شده را به همراه لوبیای پخته شده به تابه اضافه کنید. مواد را آرام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. برنج پخته شده را به همراه لوبیای پخته شده به تابه اضافه کنید. مواد را آرام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.در آخر روی آن پنیر چدار رنده شده را بپاشید. در صورت تمایل با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزئین و سرو کنید.
 

فریتاتا | طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا
نکات تکمیلی در مورد فریتاتا

فریتاتا جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فریتاتا ، طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا